Prima paginăȘtrandCazareRezervareServiciiIstoricExcursiiGuestbook
English Română Magyar

Bine ați venit pe site-ul Ștrandului Termal Perla Vlăhiței!


Despre ștrand

Ștrandul termal este situată într-una dintre cele mai pitorești locuri din județul Harghita, la înălțimea de 824 metrii de la nivelul mării. La doar 2 kilometrii de Vlăhița, la jumătatea drumului dintre Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc, cei care doresc să se odihnească și să se distreze, nimeresc un paradis climateric.

În campingul și stațiunea climaterică, botezat de localnici Perla Vlăhiței, avem două piscine alimentate cu apă termală de 25°C. În stațiune asigurăm pentru musafirii noștri cazare, alimentație și loc pentru parcare.

Posibilități de alimentație

Pe perimetrul campingului funcționează mai multe restaurante în care asigurăm alimentația și posibilitatea răcoririi oaspeților.

În același timp, musafirii care vor să-și pregătească singur mâncarea, au și această posibilitate.


Posibilități de cazare

Pe perimetrul campingului avem dormitoare comune și 18 căsuțe în care facem posibilă cazarea musafiriilor sosiți la noi, totodată avem și spațiu pentru corturi.


Iubitorii agroturismului sunt așteptați de case de oaspeți conforte și rustice din Vlăhița.

Posibilități de excursii


În apropierea stațiunii există mai multe locuri deosebit de pitorești, puteți vedea Poiana Narciselor, valea pârâului Vârghiș, cimitirul romano catolic și locurile atractive din împrejurimi:

  • Lacul Roșu,
    Cheile Bicazului
  • Miercurea Ciuc, Șumuleu-Ciuc
  • Harghita Mădăraș, Băile Harghita
  • Lupeni
  • Băile Szejke
  • Lacul Sfântu Ana